“BOŽIĆ-KONIG-a” d.o.o je osnovao gospodin Cvijetin Božić krajem 70-tih godina. Do danas su naša vozila uspješno prešla milione kilometara i prevezla mnogobrojne putnike sigurno i udobno do svojih odredišta. Naše preduzeće vodi već druga generacija ove porodice koja takođe ulaže maksimalan trud i rad na razvijanju usluga i poslovnosti.

Osnovna djelatnost “BOŽIĆ-KONIG-a” je prevoz putnika u redovnom linijskom međunardnom drumskom saobraćaju na teritoriji Bosne i Hercegovine, SR Njemačke, Austrije , kao i iznajmljivanje vozila za vanredne vožnje tj. turističke ture kako pojedincima tako i turističkim organizacijama i drugima za sve destinacije.

Preduzeće je započelo sa izgradnjom vlastitog servisa teretnog programa i tehničkog pregleda u skladu sa evropskim standarima tako da će u buduće paralelno sa uslugom prevoza pružati i popravku kako sopstvenih tako i vozila trećih lica.

Primaran i prvenstveni cilj i zadatak preduzeća je bezbjednost i sigurnost putnika u saobraćaju, čemu se poklanja izuzetna pažnja, a prisutna je i visoka odgovornost vozačkog osoblja. Posebna pažnja u pogledu bezbednosti poklanja se prilikom prevoza dece. Tako na primer, nijedno vozilo koje prevozi decu ne može otići na liniju bez neposredne provere tehničke ispravnosti vozila.

Sva vozila “BOŽIĆ-KONIG-a” su u bilo koje doba dana i noći na raspolaganju svima i spremna da stignu na bilo koju tačku planete po vašoj želji, uz maksimalan komfor i ljubaznost voznog osoblja. Vozni park “BOŽIĆ-KONIG-a” sastoji se isključivo od visokokvalitetnih, turističkih autobusa najmoćnijeg evropskog proizvodjača SETRA, koji zadovoljavaju najviše svetske i evropske standarde.

Prema kvalitetu i obimu pružanja usluga u putničkom drumskom saobraćaju, kvalitetu obnavljanja i održavanja voznog parka i drugim kvalitativnim i kvantitativnim pokazateljima naše autotransportno preduzece “BOŽIĆ-KONIG” d.o.o spada u vodeće privredne kolektive ove delatnosti u Semberiji, Bosni i Hercegovini.

 © 2018 Božić-Konig” d.o.o.Sva prava zadržana.